En stor beslutning

Ny taske

JAAA !!

Lørdag morgen blev jeg forkælet af min kæreste, jeg fik en taske, en jeg har haft set på længe!

Taske

Efter vi har fået børn har vi været rigtig dårlige til at forkæle hinanden, da pigerne er kommet i første række. Men det vil min kæreste gerne lave om på nu (det vil jeg også gerne.) Så derfor blev lørdagen min forkælelse dag med en tur til frisøren om morgen, en ny taske og aftnen blev tilbragt med to skønne veninder til Køge festuge inde og se Nik og Jay. Imens var Merle hos mine forældre og Casper passede Alberte, eller så efter hende for hun sov alt den tid jeg var væk alligevel, haha!

Det var bare så fantastisk at komme lidt ud igen, synge med på sangene og få et lille break fra at være mor. Håret blev krøllet og for en gangs skyld kunne jeg gå ud af døren uden madraster på tøjet fra Merles små fingre eller gylp fra Alberte (Ja når man har små børn så er tøjet altid plettet) Jeg fik endelig lov til at føle mig lækker og ren igen! Haha. Men det kan virkelig anbefales at komme lidt ud engang imellem og pleje sig selv lidt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En stor beslutning