STOP TIDEN

Livet på barsel

dscn7278-2

Det er jo ikke nogen dans på røde roser at have børn. Og dem der siger andet lyver!
Der kan være perioder der er nemme at komme igennem og perioder der er sværere og vi har i lang tid haft det delvist nemt med dem begge.

Lige nu er vi en svær tid igennem med flytning, lejligheden der skal gøres færdig til at blive afleveret og Alberte der bare ikke gider sove! Og oven i det skal vi jo også finde os ordentligt til rette her hos mine forældre og ind i en ny hver dag.

Fredagen var en total katastrofe! Min mor har haft weekendarbejde, så hun kunne ikke hjælpe så meget med børnene om aftenen, da hun jo skulle have sin søvn og Casper så jeg kun lige en halv time den dag, for han havde været på arbejde og skulle så i byen med drengene om aftenen.
Alberte havde ikke sovet hele dagen, faktisk sover hun maks. 20 minutter af gangen i øjeblikket, hvilket ikke gør noget som helt nemt når jeg også skal bruge en time eller to på at få hende til at sove oveni.
Om aftenen var Alberte total ulykkelig fordi hun havde ondt i maven og var helt utrøstelig hvilket resulterede i at Merle blev ved med at vågne!
Merle bliver lagt i seng ved 19 tiden og hver gang hun vågnede måtte jeg give min far Alberte så jeg kunne putte Merle igen og det stod på til midnat! En meeeeget lang aften. (Og det skal lige siges at hun sked igennem to gange den aften og faldt endelig til ro ved at hører på Kim Larsen! Skøre unge, haha)

I øjeblikket kæmper jeg meget med Alberte skal sove længere end de 20 minutter af gangen og at få hende til at sove om aftenen. I barnevognen vil hun kun sove så længe den triller, hvilket gør det ret svært at nå noget som helst, for når hun er vågen vil hun hænge på os og vi kan ikke lægge hende fra os i 5 minutter uden hun begynder at skrige.
Hun er vores lille selskabspapegøje nr. 2.

Hvilket slider en hel del på mig, for hver aften bruger jeg fra kl. 19-00 på at få hende til at falde i søvn med skrigeri, amninger og vugger hende. Og når hun så heller ikke sover særlig meget om dagen, så har jeg bare lyst til at rive håret ud på mig selv!

Jeg kan hverken få et bad om dagen eller aftenen mere!
Heldigvis har jeg min mor der tager hende når der er aftensmad, så nu er jeg begyndt på at få varm mad igen, hvilket er luksus! Og så putter hun også Merle for det meste, så det er en dejlig hjælp at have.

Kl. 6 starter jeg forfra, for så står Merle op og hun er super frisk og ikke særlig stille, haha! Hun hiver mig ud af sengen hver morgen, for vi skal da lege og selvfølgelig skal vi da det! Og så betyder det også at lillesøster vågner.

Pt. Er mine dage sådan at jeg sammenlagt har en time til mig selv i løbet af en dag, hvor jeg ikke holder en baby og den tid skal bruges på de huslige pligter og når jeg er heldig kan jeg få 5 timers søvn om natten.
Resten af tiden bruges på Alberte.

Så når jeg høre folk sige de har haft en hård dag på arbejdet, så kan jeg godt blive lidt små irriteret på dem og tænke du ved slet ikke hvad der er hårdt! Haha
At folk så kan have et hårdt job det er jo det, men i det mindste får de fri hver dag og har sikkert også fri i weekenderne, de kan mere eller mindre bruge aftnerne på hvad de vil.
I modsætning til en mor!

For at være mor på barsel det er hårdt og et 24 timers job, man skal være til rådighed hele døgnet alle ugens dage!
Og hatten af for de enlige mødre med små børn.

MEN i sidste ende er de jo det hele værd ♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

STOP TIDEN