Fødsel nr. 2

En stor beslutning

Så vi har sagt vores lejlighed op for ja, vi skal da have et hus! Og hvordan får vi sparet sammen hurtigt, ved at flytte hjem til mine forældre!

Vi har længe ønsket os at have et fast sted at bo, et sted der er vores helt eget og nu hvor vi har fået børn kunne vi virkelig godt tænke os et hus hvor børnene kan vokse op og vi ikke skal tænke på vi skal flytte efter 2 år eller lign.

Vi har allerede fundet drømmehuset i Tureby (syd for Køge), 4 soveværelser, fint lyst køkken og stue og så er det lige ved mine forældre (så der er masser af børnepasning ved hånden, haha!) men da vi ikke har sparet nok sammen endnu til det, så må det vente og jeg må bare håbe på at huset ikke bliver solgt for næsen af mig, for kan man finde et drømmehus igen, som man selvfølgelig også skal kunne betale? Det tror jeg kun bliver svært.

Jeg tager mig selv i at kigge inde på edc.dk hver dag for at se om mit drømmehus stadig er til salg. Haha. Men det motivere mig vel bare endnu mere for at sparer penge sammen, for det er ikke det nemmeste når man har to små børn der også vokser hele tiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fødsel nr. 2