Mutant kage?

Huller i ørerne

 

Merle har plaget mig sååååå meget om at få øreringe, hun snakker om det hver eneste dag! Så i tirsdags tog jeg hende med til en smykkeforhandler i Køge. Og det gik bare så fint, Merle satte sig stolt i stolen efter at have valgt lilla blomster øreringe.

Ekspedienten var sød, hun snakkede lidt med Merle og fik sat prikkerne. Og derefter sprang Merle så fra! Haha
Lige pludselig sad hun med våde øjne og blev helt stille, så modet gik altså lige væk imens vi var eller pænt tæt på at få lavet huller. Men altså det kan jo ske, så vi måtte pænt undskylde, og så aftalte Merle med dem at hun ville komme igen når hun er 5 år, for så tør hun godt! Haha

Jeg tror nu at hendes far er ret glad for at hun ikke fik det lavet endnu. Men altså vi er jo piger, og de to små er altså ret glade for smykker. Alberte går og snakker om at hun gerne vil købe en halskæde med et jordbær og Merle vil gerne købe en regnbue halskæde.

Ifølge Merle skal alt være regnbuefarvet, ellers er det ikke godt! Og hendes negle skal også altid have ALLE farver på. Hvor Alberte er meget mere ops på at farverne passer sammen. Det er egentlig sjovt at se hvor forskellige de er, men hvor lidt de kan li’ at undvære hinanden på trods af at de er ret forskellige. Det første de spørger om når de vågner er hinanden, ikke engang et godmorgen. Det er bare “hvor er?”

Men vi er bare kommet frem til at Merle ikke skal have huller i ørerne lige foreløbig. Hvilket er helt fint. Så kan det lige vente lidt endnu, og så må vi se om noget tid. Men når mange andre omkring hende får det, så er det jo klart at den lille prinsesse også gerne vil have det. Sådan er det jo ofte med børn. De ser nogen have noget, og så vil de også gerne have det. Men så blev det til nogle solbriller og en paraply med ører til hver af pigerne i stedet for. Og ja de fik da hurtigt charmet sig ind hos en masse mennesker imens de gik rundt med paraplyer og legede at det regnede i høj solskinsvejr. Men når sådan to små går rundt og griner og synger gennem gaden med gule paraplyer så kan man vel ikke andet end at smile lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mutant kage?