Næsten på plads

STOP TIDEN

dscn7295-2

Min lille baby er slet ikke så lille mere !

Alberte er snart 15 uger og må snart begynde at smage på mad og få mos !!!! Meeeen det er mor her slet ikke parat til. Jeg fuldammer og håber at jeg kan blive ved til hun minimum er 6 måneder. Men jeg synes bare lige pludselig at fra den ene dag til den anden er alting gået så hurtigt. Alberte vil hele tiden sidde op kun ved hjælp af at holde hende i hænderne, hun vender sig fra mave til ryg hvergang hun bliver lagt og har også vendt sig fra ryg til mave en enkel gang, i en alder af bare 3 måender. I følge mig måtte det da gerne have ventet en måned eller to endnu.

Igår kom Casper og sagde jeg lige skulle komme ind og se hende, for nu er hun altså begyndt på at tage fat i legetøjet, så da jeg ser ned på hende ligger hun bare og leger med sin lille O’ball bold ! Altså hvor er min baby blevet af ? Synes det hele er gået så hurtigt og jeg kan slet ikke følge med mere, hvilket jeg har det lidt svært med især her anden gang. Men jeg husker slet ikke det gik så hurtigt med Merle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Næsten på plads