VERALDO.DK

Gåstol – fy fy skam dig!

img_20170212_195113_594

Ja ja, anbefalingerne siger de ikke er gode for børn, men jeg boede næsten i min da jeg var barn og jeg har altså ikke taget skade !

Så vi har alligevel valgt at prøve en gåstol til Alberte til lidt aflastning.
Vi havde ikke nogen til Merle da vi valgte at lytte til anbefalingerne dengang og Merle var nok også det nemmeste barn, frem til 1 års alderen i hvertfald, nu har hun travlt med at prøve grænser af konstant.

Prøv at se hvor glad hun er når hun får lov til at komme ned i den, det er jo lige til at blive forelsket på ny af !
Som jeg har nævnt før så sover Alberte nemlig ikke særlig meget i løbet af dagen, (eller natten). Vi kan nok komme med den konklusion om at vi har fået et barn der bare ikke gider at sove, eller lige mellem kl. 7.30-10.00 ca. der sover vi de fleste dage!

Når men det kan være ret så hårdt og tungt for ens arme jo ældre og større hun bliver, for hun er nemlig ikke særlig glad for at ligge på maven eller ryggen og lige så snart man lige vender sig om for at gå hen for at tage noget mad, så skriger hun og ja på den måde får man jo ikke noget sundt mad, fordi det skal gå hurtigt.

img_20170212_195016_334

MEEEEEEN
Nu har vi prøvet en gåstol i en uges tid og hun har allerede lavet en hel del fremskridt.
For ikke nok med at hun elsker at rende rundt i gåstolen, så er hun også begyndt at ville lægge på maven og ryggen i længere tid og er endda begyndt at komme op på armene og kan bakke og hun prøver også at knække koden til at kunne møve sig fremad.
Selv Merle er vild med at Alberte kommer ned at sidde i gåstolen, for så kan Merle skubbe hende rundt.
Alt i alt, så synes jeg at det har været en super god løsning for os (eller mig, da det jo er mig der går hjemme med hende det meste af tiden) ..
Jeg kan faktisk lave mig et måltid mad uden at hun begynder at skrige og spise den !
Hvilket er ret stort herhjemme, haha.

img_20170212_194858_688

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

VERALDO.DK