Barnedåb - Invitationer, bordpynt og kagen

VERALDO.DK

1. Strik trøje 299kr. / 2. Læder bukser 259kr. / 3. Sorte leggings 219kr. / 4. Velour sandal 459kr. / 5. Suede kjole 299kr. / 6. Crossbody m kæde nu: 499kr. / 7. Blonde bh 99kr. / 8. Læder choker 99kr. / 9. Rygtaske m kæde nu: 599kr. / 10. Slim cami top 249kr.

Kender I til webshoppen Veraldo.dk ?
Hvis ikke, så tjek lige deres flotte hjemmeside ud.
De har nemlig det lækreste tøj og accessories, til fornuftige priser.
De har en fantastisk service og så tilbyder de dag-til-dag lavering hvilket jo bare er så fedt. Der er helt sikkert også andre end mig som bliver helt vildt spændte, efter at få deres pakke hjem når man har bestilt tøj og synes at vente tiden kan være sååå lang når man glæder sig, haha

Jeg har samlet min egen top 10 med en masse lækkerier til jer, som jeg selv er helt tosset med fra Veraldo og som helt klart skal på min ønskeliste.
(Der er linket til de forskellige produkter under billedet.)
Der er helt sikkert en masse andet der også skal på min ønskeliste og så har de udsalg i øjeblikket hvor kan du spare op til 60%.
Hvis du er som ny kunde får du 100kr i rabat, hvis du køber for over 499kr og hvor lækkert er det ikke lige at få fra start af !

Hvis du mangler en lækker kjole, en strik eller noget helt tredje, så kan jeg helt klart anbefale at købe det hos Veraldo.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Barnedåb - Invitationer, bordpynt og kagen