Børnehavebarn

Fuld narkose

Alberte er konstant syg med mellemøresbetændelse, så efter en tur hos øre, næse- halslægen idag, kom resultatet, hun skal i fuld narkose og have lagt dræn. Av i mit hjerte!

Hun har væske i ørene, hvilket nok kan være grunden til at hun endnu ikke snakker, eller kan udtale et ord ordentligt endnu. Dog er hun begyndt at sige en masse lyde som lyder som forskellige ord, b.la. Kan hun komme frem til far, mor, mormor, farmor, grovko, traktor, mælk, mig, futtog og mad, men ingen af ordene bliver udtalt ordentligt, men forhåbentligt så kommer det når der er blevet lagt dræn, da væsken i ørerne godt at lave ørenedsættelse så hun kan sikkert ikke hører ordene ordentligt.

Det er bare ikke lige den sjoveste besked at få at min lille pige skal i fuld narkose, det har jeg det virkelig stramt med og mit moderhjerte græder. ?Heldigvis? for mig bliver det pigernes far der tager Alberte med til lægen da jeg ikke har mulighed, hvilket nok et meget godt, for jeg ville sikkert bare sidde og tude ovre i hjørnet! Men de kommer forbi mig bagefter, så jeg lige kan kysse og kramme hende.

Heldigvis skulle det være et lille indgreb, og det skulle være klaret på 10 minutter, og langt de fleste børn har det godt igen efter en times tid, så det er godt. Hvilket også har beroligt mig en hel del. Det næste problem er så bare at hun skal faste i 6 timer inden operationen, altså min lille Berte som ikke kan undvære mad i mere end 5 minutter af gangen skal undvære mad i 6 timer!!! Haha det bliver en frygtelig kamp! Men farmand har lovet at tage hende med på MacDonald bagefter, så hun kan glæde sig til en burgermad som Merle så fint kalder det. Hehe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Børnehavebarn