Madøre

SNART

Nu er der kun 14 dage tilbage !!!!

Hvis alt går efter planen så er der kun to uger til at jeg får nøglerne til det her sted, og jeg er ved at sprænge af spænding. Jeg glæder mig jo som et lille barn der skal åbne gaver til jul !

Der er stort set styr på alt, jeg mangler stadig lige at købe nogle møbler til pigernes værelse, og nogle andre små ting men det kan nå at komme endnu.

Jeg skal lige have malet to vægge inden jeg flytter helt ind. Faktisk så er min plan at jeg først vil flytte helt ind når det meste er på plads pga. Pigerne. Jeg synes ikke de skal bo i et kæmpe rod med usamlet møbler og papkasser over det hele.

Så indflytning kommer nok til at forgå stille og roligt, for jeg skal alligevel også arbejde den første weekenden i december hvor jeg får nøglerne. Så der får jeg ikke tid til at gøre så meget i lejligheden alligevel. Men det skal nok blive godt. Måske jeg kan få lokket nogen til at male imens jeg er på arbejde? Se det ville da ikke være helt tosset.

Så kan det tører imens jeg er på arbejde og være klar til jeg kan komme igang med at samle møbler. Weeee “det en god idé”  – som Merle ville sige

Jeg er så småt begyndt at sortere mine ting og finde mine ting frem som skal med ud i lejligheden, en masse ting er smidt ud, og en masse nyt kommer ind, så det er dejlig nemt at gå I krig med, når det er.

Jeg kan godt li’ at der er orden og styr på tingene ellers får jeg stress i mit hoved hvis tingene ikke passer sammen, eller hvis der er mangler og sådan. Så det er ret vigtigt for mig at der er styr på det hele, og hvor alting skal stå henne, alt fra en støvsuger til en kop til møblerne! Haha

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Madøre