Opfølgning på bolig drømmen

Barnedåb – Invitationer, bordpynt og kagen

sam_5450

sam_5447gvbhnjmkl

Der er endelig blevet holdt dåb for Alberte og dagen gik bare så godt, stille og rolig med hjemmelavet brunch for familien til en bugdet venlig pris.

Jeg ville så gerne have at det skulle være snefnugstema så den skulle selvfølgelig holdes i december måned.
Jeg ELSKER temaer og at gå all in på borddækningen !
Så jeg gik i gang med at finde ud af hvordan invitationerne skulle se ud og efter lidt søgen fandt jeg en kvinde som havde lavet invitationer til hendes datters fødselsdag med frost tema, og de er bare så flotte at jeg måtte lave noget i stil med dem.

Skulle du få løst til at lave dem selv eller se dem,
så kan du finde guiden/skabelonen her.
Eller samle inspiration til andet


20170104_235559

Rundt om stofservietterne brugte jeg resterne af det karton jeg havde brugt til invitationerne og det samme med båndet, jeg var heldig at det lige rækkede til 32.
Derefter fandt jeg en snefnug på programmet word som jeg brugte som skabelon så jeg kunne tegne op på noget hvidt karton, efter snefnuggene  var skåret ud, kom der glimmer på. (Det er nemmere at have glimmerpapir i stedet for, men der var intet i butikkerne da jeg skulle begynde)

fb_img_1481487439464

I vaserne havde jeg samlet grene fra skoven som blev malet hvide, der er salt i vaserne for at holde på grenene samt. at det skulle minde om sne. Til sidst fik de snefnug på som også blev lagt på borderne (De blev lavet i pink, lyserøde og hvide med og uden glimmer, det er svært at se på billederne)

De levende lys med glimmer fandt jeg i bilka og som en del af pynten blev der også lagt snebolde rundt på borderne, hvilket jeg synes gav en rigtig fin finish.

20170104_235702

Sååå yndigt !


20170104_235833

Og til kagen angår så fik vi den lavet af Anne som laver kager i sin fritid.
Hun laver bare de fineste kager og så er hun super sød.
Du kan selv se og bestille kager hos hende her

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Opfølgning på bolig drømmen